Başkan Çiftçi Bağlama Çaldı Çayırovalılardan Büyük Beğeni Topladı

Çayırova Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu, dün gerçekleştirdiği muhteşem konserle, ilçe sakinlerinin kulaklarının pasını sildi. Konserde Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin bağlama çaldığı anlar büyük alkış aldı.

Çayırova Yayın: 11 Şubat 2024 - Pazar - Güncelleme: 11.02.2024 11:51:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Göreve geldiği günden bu yana ilçedeki vatandaşların sosyal yaşantısına katkı sunmak için birçok çalışma gerçekleştiren Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin kurduğu Türk Halk Müziği korosu, bugün Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde sahne aldı. Şef Ünal Dursun’un öncülüğünde aldıkları eğitimlerin ardından bugün sahneye çıkan Çayırova Belediyesi Türk Halk Müziği korosu, seçkin türkülerle birlikte kulakların pasını sildi ve büyük alkış topladı. Konsere çok büyük bir ilgi olurken, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, siyasi parti ilçe başkanları ve çok sayıda Çayırovalı Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’ni doldurdu. Türkülerini seslendiren koro, izleyenler tarafından çok beğenildi.

 

“KOROLAR KURALIM İSTİYORDUM”

Konserde bir konuşma gerçekleştiren Başkan Çiftçi, “Çayırova ilçemiz yeni bir ilçe. 2008 yılında kuruldu ve bugüne kadar mahalli idarenin bütün paydaşları elinden gelen gayreti göstererek ilçemizi bir noktaya getirdi ama biz biraz daha Çayırova kabuğunu kırsın, eğitimde, sporda, kültür ve sanatta hak ettiği noktaya gelsin istedik. Bu noktada Şef Ünal Dursun hocamızın büyük gayretleriyle buraya geldik. Ben belediye başkanı olduktan kısa bir süre sonra Ünal hocamla tanıştım. Korolar kuralım istiyordum. Çocuklarımız, gençlerimiz ve yetişkinlerimiz spor yapsın istiyordum.

 

 

 

BAŞKAN ÇİFTÇİ, BAĞLAMAYLA KONSERE EŞLİK ETTİ

Ünal hocamız katkı sunarım dedi ve hamdolsun birçok zorluğa rağmen, bu salon bu kadar doluysa biz bu işi başarmışız. Burada olmanızla büyük bir destek veriyorsunuz. Emek veren kardeşlerimize ve koromuzu oluşturan solistlerimize çok teşekkür ediyorum. Çayırova’mızın bir eseri de burada. Çayırova ilçemizi bu alanda daha güzel noktalara ulaştıracağız” açıklamasında bulundu. Konuşmaların ardından Başkan Çiftçi ve Şef Ünal Dursun, birlikte bağlama çaldı. Başkan Çiftçi’nin bağlama çaldığı anlar, renkli görüntülere sahne olurken izleyicilerden de büyük alkış aldı. Kulakların pasını silen konser, Çayırovalılardan tam not aldı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.