Sokak hayvanları Darıca’da güvenli bir barınağa kavuştu

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca Hayvanseverler Derneği işbirliğinde Bayramoğlu’nda faaliyete geçirilen Sokak Hayvanları Doğal Yaşam Alanı’nı CHP grubu ile birlikte ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Darıca Yayın: 04 Ocak 2024 - Perşembe - Güncelleme: 04.01.2024 19:46:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Darıca Belediyesi ve Darıca Hayvanseverler Derneği işbirliğinde Bayramoğlu'nda faaliyete geçirilen Sokak Hayvanları Doğal Yaşam Alanı, can dostlarımıza ev sahipliği yapmaya başladı. Etrafı çitlerle çevrilen ve beslenme noktaları ile barınakların inşa edildiği Doğal Yaşam alanı sokak hayvanları için güvenli bir barınma alanına dönüştürüldü. Darıca Belediyesi Hayvan Sağlığı ve Refahı ekibinin de düzenli olarak gıda ve sağlık desteği verdiği alan hayvanseverler tarafından da beğeni topladı.

 

BAŞKAN BIYIK CHP GRUBUNU DAVET ETTİ

Darıca Belediyesi Ocak ayı meclis toplantısında CHP grubunun önergeyle bilgi istemesi sonrası CHP'li meclis üyelerini alanı gezmeye davet eden Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, meclis üyeleri ve hayvaseverlerle birlikte Sokak Hayvanları Doğal Yaşam Alanı'nı gezerek çalışmalar hakkında bilgi verdi.

 

 

SOKAK HAYVANLARI BURADA DAHA GÜVENDE

Sokak hayvanlarının doğal yaşam alanında daha güvende olduğunu belirten Başkan Muzaffer Bıyık, "Sokaklardaki can dostlarımız faaliyete geçirdiğimiz Sokak Hayvanları Doğal Yaşam Alanı'nda daha güvenli bir ortama kavuştular. Sokaklarda araba çarpması, aç ve susuz kalma gibi bir durumu da ortadan kaldırıyoruz. Ayrıca bazı saldırgan hayvanların da okula ya da işe giderken vatandaşlarımıza saldırmalarının önüne geçmiş olacağız. Hayvanseverler ve gönüllü arkadaşlarımız da destek veriyor. Ayrıca Darıca Belediyesi olarak bizim ekiplerimiz de sürekli su ve mama desteğinde bulunurken veterinerlerimiz de sağlık kontrollerini yapıyor" diye konuştu.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.