Yeniden Refah Gebze Aday Adaylarını Tanıttı

Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe teşkilatı Milletvekili Aday adaylarını tanıttı.

Siyaset Yayın: 29 Mart 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 29.03.2023 12:30:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Programda bir konuşma yapan YRP Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç: “Yeni kurulmuş bir partiyiz ama Milli Görüş prensiplerinden   gelen 40 yıllık bir partiyiz. Bizim prensiplerimiz milli görüş prensipleridir. 2018 yılında sayın Genel Başkanımızın Hacı Bayram Veli’de açılış konuşmasını yaparak partimizi kurdu. Bu yapmakta olduğumuz aday tanıtım toplantımızın ve Yeniden Refah Partisi'nin milletvekili aday aday’larınının Kocaeli’mize ,Gebze’mize, ülkemize ve bütün insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum.


Zor bir süreçten geçiyoruz ülke ve insanlık olarak. Bu süreç içerisinde milli görüş teşkilatları önem arz ediyor. Büyük çilelerle birinci 40 yılını tamamlayıp ikinci 40 yılına sefere çıkan teşkilatımız çok zor şartlar atında göreve talip olan sizler önümüze çıkan her türlü zorluğu aşıp bize verilen görevi layıkıyla yapıp, genel başkanımızın yanında duran kardeşlerimiz olarak sizleri görmek istiyoruz.

Seçim sisteminin zorluğu nedeniyle partilerin ittifaklar halinde olması zorunluluk gibi bir şey oldu. Tek başına yola çıktığınızda sizi seviyoruz ama barajı aşamazsınız oyumuz boşa gider diyen tüm Gebzeli hemşerilerimize diyoruz ki Cumhur İttifakı ile birlikte baraj sorunumuz kalmadı haydi artık sıra sizde her evden Yeniden Refah Partisi’ne bir oy vererek Millî Görüşü Meclise taşıyalım. Cumhur başkanlığın da da oylarımızı Cumhur İttifakı adayı Başkan Tayyip Erdoğan’a verelim. Biz daha yolun başındayız. Siz zaten bu yolu seçerek çileye talip olmuşsunuz. Yarın iktidar olduğunuzda da çileniz devam edecek. Emsali olmayan bir davanın mensuplarıyız dünyada. Başka bir teşkilat yok ki bütün insanlığın huzur ve refahı için çalışsın.

Yarın inşallah temayül heyetimiz gelecek ve il binamızda temayül yapacağız. Bizim amacımız en gayretli arkadaşlarımızı seçip Ankara'ya yollayacağız. Kocaeli’nin ve Gebze’nin altını üstüne getirmeliyiz. Yoksa bu yaptıklarımızın bir amacı yok. 4 yıldır nasıl bir imkansızlıkla çalıştığımızı biliyorsunuz. Şimdi geldik bunun 40 günde hasadını yapmaya. Kocaeli de ve Gebze’de çalmadık  kapı sıkılmamış el bırakmamamız lazım. Dedi.

Konuşmanın ardından aday adayları tanıtıldı.

Yeniden Refah Partisi Kocaeli Gebze İlçe Teşkilatımızdan Milletvekili Adayı olan kardeşlerimize çıktıkları yolda başarılar diliyorum” dedi.

 

Konuşmanın ardından Gebze İlçesi aday adayları tanıtıldı.

Ayşe Nur İsmail

Abdulhamit Gözcü

Ali İhsan Malkoç

Cabir Bilikci

Efayner Aydın

Fatih Yazıcı

Furkan Bulut

Gülağa Kılıç

Halil Bilikci

Mustafa Arslantaş

Murat Gümüş

Önder Ercan

Süleyman Kabaca

Yahya Gümüş

Yaşar Altunbaş

Yaşar Birgül

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.