Kocaeli İyi Parti’ye Büyük Destek Verecek

İyi Parti Kocaeli İl Başkanı Nusret Acur, saha çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi. Acur, “Genel seçimde Kocaeli halkının partimize büyük teveccüh göstereceğine inancımız sonsuz” dedi.

Siyaset Yayın: 13 Nisan 2023 - Perşembe - Güncelleme: 13.04.2023 21:51:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

KOCAELİ’DE İYİ PARTİ’YE BÜYÜK İLGİ VAR

Konuyla ilgili konuşan Başkan Nusret Acur: “Şu an 14 adayımız sahada 12 ilçede eş zamanlı programlarına devam ediyor. İl, ilçe ve meclis üyelerimizle beraber seçim çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Aday adaylarıyla başlayan seçim sürecimiz adayların belirlenmesiyle büyük hız kazandı. Sahada İyi parti adına aldığımız izlenim oldukça iyi. Bu da bizi çok memnun ediyor. Genel Başkanımız Meral Akşener’e büyük ilgi ve teveccüh var Kocaeli’de.”

 

EN AZ 5 MİLLETVEKİLİ ÇIKARACAK GÜÇTEYİZ

“Bu pazar günü Ankara’da Milletvekili aday tanıtım törenimiz olacak. Kocaeli olarak il ve ilçelerimizle birlikte bizde Ankara’da en güçlü şekilde yerimizi alacağız. Yoğun bir katılımla Ankara’da aday tanıtım programında olacağız. Daha sonra çalışmalarımız hızla devam edecek. Kocaeli’de hedefimiz 14 vekil çıkarmak. Bunu çıkaracak güçte bir partiyiz. İnşallah Kocaeli halkının teveccühü ile beklediğimiz milletvekili sayısını Kocaeli’de çıkaracağız. En az 5 Milletvekili çıkaracağımızı düşünüyorum. İnşallah Kocaeli’de en iyi sonucu alacağız.” Dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.