Çoban Mustafa Paşa Gebze'de dualarla anıldı

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün ev sahipliğinde gerçekleştirilen program ile kent tarihinin en önemli sembollerinden biri olan Çoban Mustafa Paşa vefatının yıl dönümünde kabri başında dualar ile anıldı.

Yaşam Yayın: 28 Nisan 2023 - Cuma - Güncelleme: 28.04.2023 10:10:00
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
Google News

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün ev sahipliğinde gerçekleştirilen program ile kent tarihinin en önemli sembollerinden biri olan Çoban Mustafa Paşa vefatının yıl dönümünde kabri başında dualar ile anıldı. Anma programı Gebze Kaymakamı Mehmet Ali Öziyiğit, Gebze İlçe Müftüsü Mahmut Çakır ve belediye başkan yardımcısı Dursun Ali Arslan’ın katılımı ile gerçekleştirildi. Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan program İHL Gençleri Korusu’nun icra ettiği ilahi dinletisi ile devam etti. Programda Çoban Mustafa Paşa İmam Hatibi İrfan Tatlı, türbe önünde vatandaşlara, devlet adamı Çoban Mustafa Paşa hakkında bilgi verdi. Anma programı vatandaşlara lokma ikramının ardından sona erdi. 

 

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.