Akıl ve Zeka Oyunları Gebze Finali Yapıldı

5. Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları’nın Gebze Finali Gebze Belediyesi’nin katkılarıyla Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Gebze Yayın: 13 Nisan 2023 - Perşembe - Güncelleme: 13.04.2023 11:59:00
Editör -
Okuma Süresi: 51 sn.
Google News

5. Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları’nın Gebze Finali Gebze Belediyesi’nin katkılarıyla Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirildi. Gebze Belediyesi sponsorluğunda düzenlenen 5. Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları’nın Gebze finalinde gençler birincilik için kıyasıya yarıştı. Çeşitli ilk ve orta öğretim okullarından toplam 117 öğrencinin katılımı ile gerçekleşen turnuva, 10 ayrı kategoride değerlendirildi. Yarışmada her kategoriden birinci seçildi. Birincilik kazanan öğrencilere ise başarı belgeleri ilçe protokolü tarafından takdim edildi. Gebze finaline katılan öğrencileri yalnız bırakmayan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz gençleri tebrik ederek başarılarının daim olması temennisinde bulundu. Turnuva son bölümünde tüm öğrenci ve hakemlere ise katılım belgeleri takdim edildi. 

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.