Başkan Büyükakın, “Hizmet işi sevda gerektirir”

Başkan Tahir Büyükakın, AK Parti Karamürsel ve Gölcük İlçe istişare kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

Kocaeli Yayın: 08 Şubat 2024 - Perşembe - Güncelleme: 08.02.2024 14:17:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr Tahir Büyükakın,  AK Parti Karamürsel ve Gölcük İlçe istişare kurulu üyeleriyle bir araya geldi. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, İlçe Belediye Başkanları İsmail Yıldırım ve Ali Yıldırım Sezer’in yanı sıra Karamürsel Belediye Başkanı Adayı Mesut Çetinkaya’nın da yer aldığı ziyaretlerde, İlçe Başkanları Mecit Erdoğan ve Kemal Yavuz’da hazır bulundu. Birlikteliklerde bir konuşma yapan Başkan Büyükakın, “Bir vefa hareketi olan AK Partimizin Türk siyasetine kazandırdığı önemli bir gelenektir istişare. 2001’den bugüne her seviyede sorumluluk alan dava ve yol arkadaşlarımızla, şehrimizi el birliği ile kalkındırmaya devam edeceğiz” dedi.

 

“ŞEHRİMİZİ DAHA DA İLERİYE TAŞIYACAĞIZ”

Belediye Başkanlığının bir sevda işi olduğunun altını çizen Başkan Büyükakın, “Hemşerilerimizin dualarını almak için yoğun bir şekilde çalışmaya devam ediyoruz. Partimize hizmet etmiş büyüklerimiz ve kardeşlerimizle bir araya gelerek her fırsatta fikir alışverişinde bulunuyoruz. Bu bizi daha güçlü kılıyor” ifadelerini sarf etti. Karamürsel’de esnaf ziyareti de gerçekleştiren Başkan Büyükakın, “Esnaflarımızın desteğiyle, şehrimizi daha da ileriye taşıyacağız. Hizmet işi sevda ve aşk gerektirir. Biz şehrimize sevdalıyız. Bir kez daha Karamürsel’in güleryüzlü esnafına bize gösterdikleri ilgi için çok teşekkür ederiz. Birlikte daha güzel günler bizi bekliyor” şeklinde konuştu. 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.