Darıca'da Miraç Kandilinde depremzedeler ile birlikte dualar edildi

Deprem bölgesinden Darıca Balyanoz ve Hüma Gençlik Merkezlerine gelen depremzede vatandaşların katılımı ile Miraç Kandili programı düzenlendi.

Darıca Yayın: 18 Şubat 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 18.02.2023 14:12:00
Editör -
Okuma Süresi: 47 sn.
Google News

İslam Dünyası, mübarek üç ayların ikinci kandili olan Miraç Kandilini kutluyor. Kahramanmaraş Depremlerinden sonra şehrimize gelerek Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Darıca Balyanoz ve Hüma Gençlik Merkezlerinde misafir edilen depremzedelerin katılımı ile kandil programı düzenlendi. 

 

 

KUR’AN-I KERİM OKUNDU, DUALAR EDİLDİ

Duygusal bir atmosferde gerçekleştirilen kandil programına depremzede vatandaşların yanı sıra Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Dışilişkiler Dairesi Başkanı Sabahattin Yamak ile Darıca Belediye Başkan Yardımcıları Cüneyt Şentürk ve Abdüllatif Özkan katıldı. Yatsı namazına müteakip yapılan kandil programında Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından depremde vefat eden vatandaşların ruhuna ve yaralı olanların şifası için dualar edildi. 

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.