Başkanlar Deprem Bölgesine Gidiyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ve 11 ilçe belediye başkanı deprem bölgelerine görevlendirildi.

Kocaeli Yayın: 07 Şubat 2023 - Salı - Güncelleme: 07.02.2023 19:11:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, AK Parti MKYK Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek, AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker ve 11 ilçe belediye başkanı ile beraber bir basın açıklaması gerçekleştirdi. Büyükakın, yapmış olduğu açıklamada 8 belediye başkanı ile Hatay’a gideceklerini söylerken, 3 belediye başkanının ise Kahramanmaraş’a parti genel merkezi tarafından görevlendirildiğini söyledi. Başkan Büyükakın yapmış olduğu açıklamada şu ifadelere yer verdi:

 

“KÖRFEZ, DARICA ve DİLOVASI BAŞKANLARIMIZ KAHRAMANMARAŞ’A YÖNLENDİRİLDİ”

“Genel merkezden gelen yeni talimatla Maraş’ta görev yeri belirlenen 3 belediye başkanımız var. Vali bey orada ekibin koordinasyonunu yapıyor. Körfez Belediye Başkanı, Darıca Belediye Başkanı ve Dilovası Belediye Başkanlarımız Kahramanmaraş’a yönlendirildi. Diğer belediye başkanlarımız ve ben Antakya’ya gideceğiz.

 

“SABAH 06.00’DA YOLA ÇIKACAĞIZ”

Özellikle Defne ve Samandağ ilçelerine yönlendirildik. Enkaz kaldırma çalışmalarında hizmet vereceğiz. En kısa sürede Maraş’a ulaşacaklar. Sabah 06.00’da yola çıkacağız. Öngörümüz 10 günlük dönüşümler şeklinde yapılacağı şeklinde. Ekiplerimizin bir yorulma ve ekip değişme süresi 10 gün. Ama başkanlar için bu söz konusu değil. Elimizden geldiği kadar orada yardımcı olacağız. Orada ne yapacağımızı tartarak, ölçerek gidiyoruz.”

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.