Depremzede çocuklar için örüyorlar

Çayırova Belediyesi’nin örgü kursuna katılan kursiyerler depremzede çocuklar için atkı, bere, patik ve oyuncak örüyor.

Çayırova Yayın: 23 Şubat 2023 - Perşembe - Güncelleme: 23.02.2023 19:19:00
Editör -
Okuma Süresi: 52 sn.
Google News

Kahramanmaraş depremi sonrası Çayırova Belediyesi’nin yardım seferberliği sürüyor. Depremin ilk andan itibaren belediyenin tüm imkanlarını depremzedeler için seferber edilirken, kursiyerler de depremzedelere el becerileriyle destek oluyor. Battaniye, eşofman takımı ören dikiş nakış kursiyerlerinden sonra örgü kursuna katılan kursiyerler de depremzede çocuklara atkı, bere, patik ve oyuncak örüyor.



 

YARALAR BİRLİKTE SARILIYOR
Yaraları birlikte sarmak için çalışan kursiyerler duygularını ifade etti. Üzüntülerini paylaşarak depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralıları şifa dileyen kursiyerler;  “Belediyemizin imkânlarıyla atkı, bere, patik örüyoruz. Depremzede çocuklarımız için küçükte olsa bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Umarım onların küçük kalbine dokunabilmişizdir.’’ dediler.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.