Gebze Center Yönetimi Gazetecileri İftarda Ağırladı

Gebze Center yönetimi düzenledikleri iftar programında gazetecileri ağırladı. Programda bir konuşma yapan Fiba CP CEO’su Yurdaer Kahraman Gebze Center olarak yenliklere imza atmaya devam edeceklerini dile getirdi.

Gebze Yayın: 08 Nisan 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 08.04.2023 18:23:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Gebze Center Alışveriş Merkezinde gerçekleşen iftar yemeğinde Fiba Commercial Properties CEO’su Yurdaer Kahraman Gebze Center’ın son dönem yürüttüğü projeler hakkında bilgi verdi.

Yurdaer Kahraman şöyle konuştu:“ Çin’de ve Doğu Avrupa’da farklı gayrimenkul yatırımlarımız var. Pandemi döneminde buradan erken edindiğimiz tecrübeleri Gebze Center’da kullandık. Ziyaretçilerimize güvenli bir alan sağladık. Pandemi sürecinde arabalı sinema etkinliğini yapan tek AVM olarak kayıtlara geçtik."

 

DÜNYA İÇİN SORUMLULUĞUMUZ ÇOK FAZLA

"Dünyayı korumak konusunda üzerimize düşen sorumluluk çok fazla. Bu bağlamda Gebze Center olarak Gebze Belediyesi ve Valiliği ile yürüttüğümüz ve hâlâ devam eden Sıfır Atık” projesinde 2.2 elektronik atık topladık, elektronik atıklar ormana dönüşsün diyerek fidanlar diktik, bir orman oluşturduk. AVM çerçevesinde bazı düzenlemelere gittik ve bu sayede 5 ton su tasarrufu sağladık. Kocaeli’nin yanı sıra İstanbul’dan da çok sayıda ziyaretçi almaya başladık."

 

DİNOLİNO İÇİN İSTANBULDAN GELİYORLAR

Kahraman, 2018’de gerçekleştirilen toplantıyı işaret ederek, “Siz istediniz biz hayata geçirdik. Gebze Center’da ailelerimizle oturabileceğimiz kafe ve restoranlar olsun, çocuklar için oyun alanı eksik daha fazla olsun, Center ailelere hitap eden bir lokasyon olsun, boş mağazalar var dediniz. Biz sizlerin görüş ve önerileriyle o tarihten beri 106 mağazaya el attık. Bu sayıyla adeta yeni bir AVM inşa ettik. Çocuklar için konsept olarak bir ilk olan DinoLino’yu kurduk. Ailelerin çocuklarıyla bir gün geçirebileceği bu eğlence parkı için insanlar İstanbul’dan buraya geliyor. Bölgenin sosyal alanı olan Gebze Center’da yine sizlerin öneri ve istekleri doğrultusunda yeni projelere el atacağız.” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.