Başkan Büyükgöz Gebzeli Hemşehrileriyle Buluşuyor

Halk Buluşmalarında Gebzeli hemşerileriyle bir araya gelen Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, vatandaşların istek, talep, görüş ve önerilerini dinliyor

Gebze Yayın: 15 Ağustos 2023 - Salı - Güncelleme: 15.08.2023 15:05:00
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
Google News

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz Halk Buluşmalarına devam ediyor. Gebzelilere hizmet etme anlayışıyla sosyal belediyeciliğe büyük önem veren Başkan Büyükgöz belirlenen program dahilinde Halk Buluşmasında Gebzeli hemşerileriyle bir araya gelerek dertlerini dinliyor, çözüm noktasında yardımcı oluyor. Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi fuaye alanında, vatandaşlarla tek tek görüşen Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, kendisine iletilen istek, talep ve şikayetlerin giderilmesi noktasında çözüm için ilgili birim amirlerine gerekli talimatları anında veriyor. Vatandaşa, aktardığı konuya ilişkin en hızlı şekilde geri dönüşün sağlandığı halk buluşmaları Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün ev sahipliğinde devam edecek.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.