Bayburtlulardan Bünyamin Çiftçi’ye Sevgi Seli

Cumhur İttifakı AK Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi, dün Bayburtluların konuğu oldu. Bayburtluların coşkusu derneğe sığmazken, derneğe yapılan yürüyüş, büyük bir ilgiye sahne oldu.

Çayırova Yayın: 29 Mart 2024 - Cuma - Güncelleme: 29.03.2024 16:35:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

31 Mart Yerel Seçimleri’ne çok az bir zaman kala saha çalışmalarına ara vermeden devam eden Cumhur İttifakı AK Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi, Bayburtlular Derneği’ne konuk oldu. Dernek ziyareti öncesinde AK Parti Çayırova İlçe Başkanlığı önünde buluşan heyet, kortej halinde Gaziler Caddesi’ndeki Bayburtlular Genç Osman Kültür ve Yardımlaşma Derneği’ne gitti. Tezahüratlar, meşaleler ve konfetiler eşliğinde derneğe giden Cumhur İttifakı Çayırova Belediye Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi ve beraberindeki heyete, Çayırovalılar da büyük ilgi, alaka ve sevgi gösterirken, evlerinden bayraklar ve meşalelerle korteje destek veren ilçe sakinleri renkli görüntüler oluşturdu.

 

GENİŞ KATILIM

Programa Bünyamin Çiftçi’nin yanı sıra AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Erhan Sarıdede, MHP Çayırova İlçe Başkanı İsmail Akkuş, MHP Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Cengizhan Laçin, Ülkü Ocakları Çayırova İlçe Başkanı Emre Çakmak, Önceki Dönem Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş, Bayburt Taşocağı Köyü Derneği Başkanvekili Ömer Emir, Bayburt Bayırtepe Köyü Derneği Başkanı Zekeriya Yaya, Bayburt Adabaşı Köyü Derneği Başkanı Hüsamettin Ayyıldız, Bayburtlular Genç Osman Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Harun Terzi, çok sayıda Bayburtlu ve Çayırovalı katılım sağladı.

 

 

 

ÇİFTÇİ’DEN BAYBURTLULARA TEŞEKKÜR

Dernek başkanları ile Sarıdede ve Akkuş’un selamlama konuşmalarının ardından, programda Bünyamin Çiftçi’nin görev süresi boyunca hayata geçirdiği çalışmalara ve gelecek dönemde yapılması planlanan projelere ilişkin sinevizyon gösterimi gerçekleştirildi. Daha sonra kendisini dinlemeye gelen Bayburtlu hemşehrilerine hitap eden Çiftçi, bugüne kadar olan destekleri ve bundan sonra verecekleri desteklerden ötürü Bayburtlulara teşekkür etti. Başkan Çiftçi, projeleri hakkında da Bayburtluları bilgilendirirken, program sonunda yaptığı açıklamada, “Birlik ve beraberliğimiz 31 Zaferi’nin müjdeleyicisi. Bizleri sevgi, muhabbetle karşılayan ve kutlu davamıza daima destek veren Bayburtlu kardeşlerimize canı gönülden teşekkür ediyorum” dedi. Program günün anısına çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.