Çayırova’da Parklar Yenileniyor

Çayırova Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelindeki parklarda bakım ve yenileme çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Çayırova Yayın: 17 Temmuz 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 17.07.2023 10:41:00
Editör -
Okuma Süresi: 57 sn.
Google News

Çayırova Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler parklarda, yenileme ve zemin düzenleme çalışmasını sürdürüyor. Yaz aylarıyla birlikte ilçe sakinleri ve Çayırovalı çocukların yoğun vakit geçirdiği parklarda, çim serme, yenileme ve kauçuk döşeme çalışmaları yapılıyor. Bu çalışmaların yanı sıra parklarda deforme olmuş veya hasar görmüş oyun grupları da yenileniyor.

 

 

 

ÇALIŞMALAR SON SÜRAT

Çayırovalı miniklerin ve vatandaşların, daha sağlıklı, daha konforlu ve daha güvenli ortamlarda vakit geçirmelerini amaçlayan ekipler, Yeşil Vadi Parkı’nın kauçuk zemininde yenileme çalışması yaptı. Bununla beraber Çayırova Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Muhsin Yazıcıoğlu Parkı’nın da kauçuk zeminini yeniledi. Ayrıca İnönü 130. Sokak Parkı ve Recep Aktürk Parkı’nda çim serimi tamamlandı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.