Başkan Çiftçi, şampiyon futbolcuları ağırladı

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, şampiyon U-14 ÇESK Futbol Takımı’nı makamında ağırlayarak, başarılarının devamını diledi.

Spor Yayın: 10 Ocak 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 10.01.2024 11:47:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Bu yıl mücadele ettikleri K Grubu’nu şampiyon olarak tamamlayan U-14 ÇESK Futbol takımı, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’yi ziyaret etti. Makamında ağırladığı genç şampiyonları ve teknik heyeti tebrik eden Başkan Çiftçi, sporcuların başarılarının devamını diledi. Bu yıl mücadele ettikleri K Grubu’nda çıktıkları 18 maçta 47 puanla şampiyonluk ipini göğüsleyen genç futbolcular, önümüzdeki hafta oynanacak Play-Off karşılaşmalarında Türkiye Şampiyonası’na katılmak için mücadele edecekler. Çayırovalı gençlerin sergilediği başarıdan ötürü büyük gurur duyduklarını ifade eden Başkan Çiftçi, şunları dile getirdi;

 

“SPORU VE SPORCULARIMIZI ÇOK ÖNEMSİYORUZ”

“Çayırova Belediyesi olarak, sporu ve sporcularımızı çok önemsiyoruz. Gençlerimizin fiziksel ve zihinsel gelişimi için spor altyapımızı güçlendirecek yatırımları da ilçemize kazandırıyoruz. Spora verdiğimiz desteğin de meyvesi olan bu başarılar bizleri çok mutlu ediyor. Teknik heyetimizi ve genç futbolcu kardeşlerimizi ortaya koydukları bu başarıdan ötürü çok tebrik ediyorum. Her zaman onların destekçisiyiz ve yanlarındayız. Başarılarının devamını diliyorum.” Ziyaret günün anısına şampiyonluk kupasıyla birlikte çekilen fotoğrafla sona erdi.

 
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.