Nail Çiler oyunu kullanıp, çalışmaya devam edecek

CHP Kocaeli Milletvekili adayı Nail Çiler 14 Mayıs Pazar günü ailesi ile birlikte Gebze Ayşe Sıdıka Alişan İlkokulu’nda oy kullandıktan sonra sandık görevlilerini ziyaret edecek.

Siyaset Yayın: 10 Mayıs 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 10.05.2023 10:52:00
Editör -
Okuma Süresi: 44 sn.
Google News

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli Milletvekili adayı Nail Çiler, seçim çalışmalarını başarılı bir şekilde sürdürüyor. Seçim çalışmalarında sahada olan ve vatandaşlarla sık sık bir araya gelen Çiler, sık sık hemşehri dernekleri ve Sivil Toplum Kuruluşları (STK) ile bir araya gelmeye devam ediyor. Seçim gününe çok az bir süre kala Çiler ve ailesi, Gebze Ayşe Sıdıka Alişan İlkokulu’nda oy kullanacak.

 

SAHADA OLACAK

Çiler ve ailesi gün boyunca Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası bölgesinde okulları gezecek. Sandık ve okul görevlilerini ziyaret edecek olan Çiler, sahada olacak gönüllü avukatların koordinasyonunun başında bizzat bulunacak.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.