GTO, Gebzeli Tuzcu ile O Projenin Startını Verdi!

Gebze Ticaret Odası Mart Ayı Meclis Toplantısında Gebzeli Bakanı Yardımcısı Mustafa Tuzcu’yu Ağırladı. GTO Meslek Edindirme Merkezi ve Atölye Binası Projesinin Startını Verdi.

Gebze Yayın: 27 Mart 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 27.03.2024 21:19:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Gebze Ticaret Odası Mart Ayı Meclis ve Müşterek Meslek Komite Toplantısı; Ticaret Bakan Yardımcısı Mustafa Tuzcu, Kocaeli İl Ticaret Müdürü Veysi Uzunkaya, İmeak Deniz Ticaret Odası Başkanı Vedat Doğusel, GOSB Teknopark Müdürü Murat Çemberci ve Meclis, Meslek Komite Üyelerimizin katılımıyla gerçekleşti.

Toplantıda görev yaptığı bir yıl boyunca gerçekleştirdiği faaliyetlerden bahseden Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Aslantaş; bölgemizin en önemli sorunlarından biri olarak değerlendirilen ara eleman sıkıntısının giderilmesi amacıyla bölgemize kazandırılacak olan Gebze Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi içerisinde yer alacak olan Meslek Edindirme Merkezi ve Atölye Binası Projesini Meclisin arzına sundu ve proje oy birliği ile kabul edildi.

 

 

Toplantı GOSB Teknopark Müdürü Murat Çemberci’ nin ve ardından Ticaret Bakan Yardımcısı Mustafa Tuzcu’nun konuşmaları ile devam etti. Yaptığı konuşmada Bakanımız; Gebze’nin büyüklüğü, ülkemiz ihracatına katma değeri ve yüksek potansiyelinden bahsederek, Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Aslantaş ile sürekli bölgenin gelişimi için istişarede bulunduklarını ve yapılacak her çalışmada destekçi olacaklarını dile getirdi.

 

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.