“Çayırova’ya Güzel Hizmetler Kazandırıyoruz”

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, ilçe sakinlerine yönelik proje turlarına devam ediyor. Gezide projeleri Çayırovalılara anlatan Başkan Çiftçi, yeni dönemde ilçeye kazandırdıkları projeleri de ilçe sakinlerine tanıtıyor.

Çayırova Yayın: 19 Temmuz 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 19.07.2023 14:24:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Çayırova’da yaşayan vatandaşlara yönelik proje turlarına devam eden Çiftçi, yeni dönemde ilçeye kazandırılan ve yapımı süren çalışmaları Çayırovalılara anlattı. Çayırova’nın hızla yükselen ve yapımı tamamlanan vizyon projelerle yeni bir kimliğe kavuşacağının altını çizen Başkan Çiftçi, “Güzel hizmetleri Çayırova’ya kazandırıyoruz ve kazandırmaya devam edeceğiz” dedi. Proje turunda Başkan Çiftçi’ye eşlik eden ilçe sakinleri ise yeni yatırımlara tam not vererek, Çiftçi ve ekibine teşekkürlerini iletti.

 

ÇİFTÇİ, “ÇAYIROVA’NIN BİR EVLADIYIM”

Çayırova’nın bir evladı olduğunu ve bu düsturla, Çayırova’ya hizmet etme gayretinde olduğunun altını çizen Başkan Çiftçi, “Canla başla çalışmaktan başka izleyecek bir yolumuz yok. Bu hizmetlerin altında sizlerin imzası var. Bizler vatandaşlarımızın hayır duasına talibiz” dedi. Başkan Çiftçi, proje turunda inşaatı büyük oranda tamamlanan ve çevre düzenlemesinin ardından hizmete açılacak Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’yle alakalı vatandaşlara bilgi aktardı.

 

 

 

“SOKAKTAKİ DOSTLARIMIZ İÇİN DE PROJE ÜRETTİK”

Çiftçi, “Sokaktaki canlı dostlarımız için de projeler ürettik. Çayırova’ya doğal yaşam alanı, hayvan barınağı ve hayvan hastanesi olan bir kompleks oluşturuyoruz. Hayvanlar rabbimin dilsiz kulları, onlar da can taşıyor ve bizlere emanet. İlk olarak bu bölgede hayvanlarımız için doğal yaşam alanı oluşturduk. Daha sonra da hayvan barınağını ve hayvan hastanesini de ilçemize kazandırdık. . Bu çalışmalarımız tamamlandıktan sonra, kedilerimiz ve köpeklerimiz bir mağduriyet yaşamayacak. Çevre düzenlemesini de tamamladıktan sonra Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’ni yıl sonuna doğru hizmete açmak istiyoruz” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.