Çayırova'da İhtiyaç Sahiplerine Sıcak Yemek

Çayırova Belediyesi, ihtiyaç sahipleri için sıcak yemek dağıtımına devam ediyor.

Yaşam Yayın: 26 Temmuz 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 26.07.2023 15:46:00
Editör -
Okuma Süresi: 52 sn.
Google News

Çayırova Belediyesi, ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olmaya devam ediyor. Sosyal belediyecilik alanında örnek çalışmalar yapmaya devam eden Çayırova Belediyesi, ilçede yaşayan ihtiyaç sahipleri için sıcak yemek dağıtımı gerçekleştiriyor. Çayırova Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, tespit ettikleri ihtiyaç sahibi ailelere sıcak yemek dağıtımını düzenli olarak gerçekleştiriyor.

 

BAŞVURULAR SOSYAL YARDIM İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜNE

Yemek pişirme imkânı bulunmayan yaşlı, kimsesiz, engelli, bakıma muhtaç vatandaşlara düzenli bir şekilde giden yemekler belediye ekiplerince bizzat teslim ediliyor. Sosyal belediyecilik anlamında örnek bir uygulama olan sıcak yemek dağıtımı, Çayırovalıların beğenisini kazanıyor. Sıcak yemek dağıtımı imkanından faydalanmak isteyen vatandaşların, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne başvurması gerekiyor.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.