Başkan Büyükgöz MHP Teşkilatlarına ‘Sağlam İşleri’ Anlattı

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, ‘Sağlam İşler’ hizmet sunumlarına devam ediyor.

Gebze Yayın: 28 Kasım 2023 - Salı - Güncelleme: 28.11.2023 14:29:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Göreve geldiği günden bugüne kadar ilçeye kazandırdığı hizmet ve projelere ilişkin düzenlediği tanıtım toplantılarına devam eden Başkan Büyükgöz’ün son konukları Cumhur İttifakı’nın ortağı Milliyetçi Hareket Partisi MHP’nin Gebze İlçe teşkilatı oldu.

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, ‘Sağlam İşler’ hizmet sunumlarına devam ediyor. Göreve geldiği günden bugüne kadar ilçeye kazandırdığı hizmet ve projelere ilişkin düzenlediği tanıtım toplantılarına devam eden Başkan Büyükgöz’ün son konukları Cumhur İttifakı’nın ortağı Milliyetçi Hareket Partisi MHP’nin Gebze İlçe teşkilatı oldu. Arapçeşme Bilim Sanat Merkezi’nde düzenlenen programında Cumhur İttifakı ortağı MHP Gebze İlçe Teşkilatı ile buluşan Başkan Büyükgöz, hizmetlerini anlattı. Konuşmasına, “Bu akşam Cumhur İttifakı ortağımız MHP Gebze İlçe Teşkilatı ile paylaştık.

 

 

GENİŞ KATILIM İÇİN TEŞEKKÜR

Sağlam işlerimizi bir sunum eşliğinde anlatırken bizlerle aynı heyecanı paylaşan ve programımıza teşrifleriyle bizleri onurlandıran MHP Gebze İlçe Başkanı Ali Yalsız’a, MHP İl ve İlçe yönetimlerine, teşkilatlarına ve tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum” şeklindeki sözleriyle başlayan Başkan Büyükgöz, “2019 yılında Cumhur İttifakı olarak uğun birliğimizin nişanesi olarak buradayız. O günlerde bizlere güvenerek bu görevi teslim ettiniz.

 

GEBZE’DE SESSİZ DEVRİM

Bu kentin yönetimini Cumhur İttifakı iradesi adına idare edeceksin dediniz. Peki biz bu emaneti hangi duygular ile devraldık. Hakka, hukuka uygun tüm milli değerlerimize uygun olarak yönetmek üzere devraldık. Peki sağlama aldık mottosu aslında çok iddialı bir motto. Biraz sonra sunumda da anlatacağız inşallah. Burada neler olup bittiğini nasıl hizmetler yapıldığını; emanetinize nasıl sahip çıktığımızı anlatacağız. Hizmet verdiğimiz 4.5 yılda zaman zaman hizmetleri yapıyorsunuz ancak anlatmıyorsun eleştirileri aldık. Değerli misafirlerimiz bizler reklamdan PR’dan anlamayız. Bizler hizmet etmekten anlarız.

 

 

MHP’Lİ YALSIZ’DAN BÜYÜKGÖZ’E TEŞEKKÜR

Bu nedenle ki bu zaman kadar hiçbir eserimize temel atma töreni ya da açılış töreni yapmadık. Ama şunu söyleyebiliriz ki Gebze’de sessiz bir devrim yaptık” dedi. MHP Gebze İlçe Başkanı Ali Yalsız ise yaptığı konuşmada,  “Bu akşam düzenlenen bu program vesilesi ile bizleri bir araya getirerek teşkilatımıza hizmetlerini anlatan Gebze Belediye Başkanımız Sayın Zinnur Büyükgöz’e teşkilatım ve partili kardeşlerim adına teşekkürlerimi sunuyorum. Geçtiğimiz dört yıl içerisinde ilçemizde yapılan tüm çalışma ve hizmetler için teşkilatımız adına da Başkanımıza şükranlarımızı sunuyorum” ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından Başkan Büyükgöz, hazırlanan slayt gösterimi eşliğinde hizmet ve projelerin tanıtımını konuklarına yaptı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.