Başkan Bıyık Gençlerin Heyecanına Ortak Oldu

Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü bünyesinde spor yapan gençler, karate ve tekvando kuşak terfi töreninde buluştu.

Darıca Yayın: 22 Haziran 2023 - Perşembe - Güncelleme: 22.06.2023 11:34:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Sporcuları tebrik eden ve kuşak terfi belgelerini dağıtan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, spor şehri Darıca için çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü bünyesinde spor yapan gençler, karate ve tekvando kuşak terfi töreninde buluştu. 75’i karatede ve 40’ı da tekvandoda olmak üzere toplam 115 sporcu bir üst kemere geçme başarısı gösterirken genç sporcuların sertifikalarını Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık dağıttı. Genç sporcuları azim ve başarılarından dolayı kutlayan Başkan Muzaffer Bıyık, sporcuları ve antrenörleri tebrik etti.

 

 

GELECEĞİN BAŞARILI SPORCULARINI YETİŞTİRMEK İSTİYORUZ

Spor şehri Darıca için çalıştıklarını ve geleceğin başarılı sporcularını yetiştirmek için imkanlarını seferber ettiklerin belirten Başkan Muzaffer Bıyık, “Darıca Belediyesi olarak geleceğimizin teminatı gençlerimizin her alanda olduğu gibi sporda da başarılı olması için tüm imkanlarımızı seferber ettik. Eğitim ve Spor Kulübümüz, 11 farklı branşta 50’si milli olmak üzere yaklaşık bin 200 lisanslı sporcusuyla marka ir kulüp haline geldi. Bir üst kemere geçen gençlerimiz de ileride inanıyorum ki başarılı birer sporcu olacaklar. İlçemizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edecekler. Üst kuşağa geçen gençlerimizi bir kez daha tebrik ediyorum, ailelerini ve emek veren antrenörlerimize teşekkür ediyorum. Bizler Darıca Belediyesi olarak her zaman yanınızda olmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.