Büyükşehir A Takımı ekiplerinin kar mesaisi

Kış mevsimine güçlü araç ve ekipmanlarla giren A Takımı ekipleri, yüksek kesimlerde ve kırsal mahallelerde başlayan kar yağışıyla mücadeleye destek veriyor.

Kocaeli Yayın: 29 Kasım 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 29.11.2023 10:47:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün uyarısı sonrası Kocaeli’de etkili olan fırtınanın yanı sıra yüksek kesimlerde yağan kar sonrası yolların kapanmaması için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi’ne bağlı Karla Mücadele Ekipleri küreme ve tuzlama çalışmaları yapıyor. A Takımı ekipleri de yüksek kesimlerde ve kırsalda bu çalışmalara destek veriyor.

 

A TAKIMI KIŞ MEVSİMİNE HAZIR

Kış mevsimine güçlü araç ve ekipmanlarla giren Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı Kırsal Hizmetler Şube Müdürlüğüne bağlı A Takımı ekipleri, yüksek kesimlerde ve bazı kırsal mahallelerde başlayan kar yağışına karşı küreme ve tuzlama çalışmaları yaparak, yolların kapanmaması için yoğun mesai harcıyor. A Takımı ekipleri, vatandaşların kar yağışından olumsuz etkilenmemesi için yüksek kesimlerde ve kırsal mahallelerde Karla Mücadele Ekiplerine destek olarak, çalışmalarını 24 saat boyunca sürdürüyor.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.