Başkan Adayı Çetinkaya’ya Darıcalılardan Yoğun Ziyaret

Saadet Partisi Darıca Belediye Başkan adayı Selim Çetinkaya’ya Darıcalılardan hayırlı olsun ziyaretleri yoğun bir şekilde devam ediyor.

Siyaset Yayın: 22 Şubat 2024 - Perşembe - Güncelleme: 22.02.2024 14:45:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Geçtiğimiz gün Saadet Partisi Darıca Belediye başkan adayı olarak ilan edilen Selim Çetinkaya’ya adaylık ilanından sonra yoğun bir şekilde ziyaretçi akını oluyor. Saadet Partisi Darıca ilçe binasına gelen Darıcalı vatandaşlar Çetinkaya’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulunuyorlar. Darıcalı vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördüklerini ve bundan büyük memnuniyet duyduğunu dile getiren Başkan Adayı Selim Çetinkaya ziyaretlerle ilgili şöyle konuştu: “Adaylığımız ilan edildikten sonra Darıcalı vatandaşlarımız hemen her gün ilçe binamıza gelerek hayırlı olsun ziyaretinde bulunuyorlar. Kendilerine teşekkür ediyorum. Ziyarete gelen vatandaşlarımızla ilçemiz hakkında görüş alışverişinde bulunuyoruz. Vatandaşlarımızın partimize ve şahsımıza büyük teveccühleri var. Kendilerine nazik ziyaretlerinden dolayın teşekkür ediyorum. Partimizin kapısı her zaman vatandaşlarımıza açıktır. Gelip kahvemizi çayımızı içebilirler. İnşallah 31 Mart seçiminde ilçemize Millî Görüş belediyeciliğini geri getireceğiz”

 

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.